Καθαρισμός υφασμάτων σαλονιού αυτοκινήτου

Το πιο δύσκολο κομμάτι στον καθαρισμό του αυτοκινήτου είναι η ταπετσαρία του αυτοκινήτου μιας και απαιτεί πολύ προσοχή και αρκετά μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να την κάνεις να δείχνει και πάλι σαν καινούρια.


Το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι κατά τον καθαρισμό της είναι πως πιστεύουν ότι όσο περισσότερο νερό χρησιμοποιούν, τόσο καλύτερο αποτέλεσμα θα έχουν. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως έτσι θα καταφέρουν να αφαιρέσουν αποτελεσματικά τους λεκέδες, μιας και μπορεί να βλάψει το ύφασμα και να μυρίζει μετά μούχλα.


Πως μπορείς όμως να την καθαρίσεις εύκολα και αποτελεσματικά;Τι υλικά θα χρειαστείς1) μπουκαλακι Swaz καθαριστικό το οποιο το βρίσκουμε στο SuperMarket της γειτονιας μας.

2) Ζεστο νερο

3) Μια βούρτσα με σκληρή τρύχα

4) ένα ψεκαστήρι

5) ένα πανακι (μικροινων)Οδηγίες για τον καθαρισμόΒάλε τα υλικά μέσα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού και ανακίνησε καλά το μείγμα.


Βήμα 1ο: Τώρα θα πρέπει να πάρεις το μπουκάλι από το σπρέι και να ψεκάσεις το αυτοκίνητο, ξεκινώντας με τα μπροστινά καθίσματα και συνεχίζοντας προς τα πίσω


Βήμα 2ο: Πάρε μια βούρτσα με σκληρή τρίχα και τρίψε απαλά τα σημεία που ψέκασες.


Βήμα 3ο: Έπειτα, άσε το μείγμα να δράσει για 2 λεπτά επάνω στα καθίσματα.


Βήμα 4ο: Έπειτα, πάρε το στεγνό πανί για να αφαιρέσεις την υπερβολική υγρασία.


Βήμα 5ο: Τέλος, άνοιξε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες για να αεριστεί το αμάξι σου και να φύγουν οι τυχόν υγρασίες & μυρωδιές.